Vores fælles fotoalbum

Vores fælles fotoalbum

Følg linket og se billeder fra Havebyen Mozart

Her er noget tekst om delingen af billeder og gennemkig af fotoalbums – Redaktionsgruppen skriver en dejlig tekst.  Du bliver ledt over til Google Photos. 

 

For at se og dele billeder til vores billedalbum i Google Photos skal du have en kode fra Redaktionsgruppen. 

Sådan lægger du billeder op til fotoalbummet

Her skal være en vejledning til hvordan man lægger billeder op i albummet. OG VIGTIGT – TEKSTEN NEDENFOR ER TAGET DIREKTE FRA GOOGLE FOTOS OG SKAL ÆNDRES TIL JERES EGNE VERSIONER/TEKSTER

 

Trin 1: Åbn Fotos

Gå til Google Fotos. Hvis du ikke er logget ind på din Google-konto, skal du klikke på Gå til Google Fotos og logge ind. Husk at få en kode fra Redaktionsgruppen.

 

Trin 2: Find dine billeder

Når du åbner Google Fotos, kan du se alle de billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Få flere oplysninger om sikkerhedskopiering af billeder og videoer.

  • Rul for at se alle dine billeder.
  • Ude til venstre kan du navigere i og gøre mere med dine billeder.

 

Find et mindeværdigt billede

Tænk på et mindeværdigt billede, der er sikkerhedskopieret til din Google-konto. Prøv at huske noget på billedet, f.eks. en hund, stranden, eller hvor du var.

  1. Skriv navnet på noget, som er på billedet, f.eks. “strand”, “hund” eller “Paris” i søgefeltet foroven.
  2. Tryk på Enter, og så kan du se billeder, der matcher din søgning.

Følg linket og se billeder fra Havebyen Mozart

Her er noget tekst om delingen af billeder og gennemkig af fotoalbums – Redaktionsgruppen skriver en dejlig tekst.  Du bliver ledt over til Google Photos og for at kigge rundt derovre skal du benytte en kode, som du kan få fra Redaktionsgruppen.